Mirror gel

Jedinečný Mirror gel Selezione je glazura k pokrývání dezertů a semifredd. Mirror gel je vyroben z výběrového čerstvého ovoce. Zajišťuje celistvý, hladký a lesklý povrch. Při řezání zůstanou okraje rovné a kompaktní. Barva zůstává jasná i při teplotách pod bodem mrazu. Neutrální Mirror gel Selezione může být používán za studena jako želatina

 

Nejprodávanější

52
497152497
Značky

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

     
  • mirror Kód: CEMILE2
    Skladem

    Topgel Mirror Selection je čokoládový lesk na dort k pokrytí dezertů a semifredd, vyrobena tak aby zaručovala, že řez vašeho dezertu bude perfektní za všech okolností. Poskytuje hladký a kompaktní vzhled, podél řezané hranice a barva zůstává jasná i při teplotách pod bodem mrazu. Neutrální Topgel Mirror Selection může být použit jako želatina za studena, zatímco pro všechny ostatní mirror gely se doporučuje, a to navzdory skutečnosti, že mohou být použity za studena, je ohřát v mikrovlnné troubě na teplotu 45-55 ° C a poté nalít je na studené zákusky a umístit jej do chladničky nebo šokeru na cca 5 minut.

    84 Kč (–30 %)
    59 Kč
       
    Značka: Cesarin Záruka: 1 rok
  • mirror Akce Novinka Tip Kód: CEMILE
    Skladem

    Topgel Mirror Selection je čokoládový lesk na dort k pokrytí dezertů a semifredd, vyrobena tak aby zaručovala, že řez vašeho dezertu bude perfektní za všech okolností. Poskytuje hladký a kompaktní vzhled, podél řezané hranice a barva zůstává jasná i při teplotách pod bodem mrazu. Neutrální Topgel Mirror Selection může být použit jako želatina za studena, zatímco pro všechny ostatní mirror gely se doporučuje, a to navzdory skutečnosti, že mohou být použity za studena, je ohřát v mikrovlnné troubě na teplotu 45-55 ° C a poté nalít je na studené zákusky a umístit jej do chladničky nebo šokeru na cca 5 minut.

    560 Kč (–11 %)
    497 Kč
       
    Značka: Cesarin Záruka: 1 rok
  • mirror Novinka Kód: CEMINE2
    Skladem

    Topgel Mirror Selection je bezbarvý lesk na dort k pokrytí dezertů a semifredd, vyroben tak, aby zaručoval, že řez vašeho dezertu bude perfektní za všech okolností. Poskytuje hladký a kompaktní vzhled, podél řezané hranice barva zůstává jasná i při teplotách pod bodem mrazu. Neutrální Topgel Mirror Selection může být použit jako želatina za studena, zatímco pro všechny ostatní mirror gely se doporučuje, a to navzdory skutečnosti, že mohou být použity za studena, je ohřát v mikrovlnné troubě na teplotu 45-55 ° C a poté nalít je na studené zákusky a umístit jej do chladničky nebo šokeru na cca 5 minut.

    74 Kč (–30 %)
    52 Kč
       
    Značka: Cesarin Záruka: 1 rok
  •  
  • mirror Novinka Tip Kód: CEMINE
    Skladem

    Topgel Mirror Selection je bezbarvý lesk na dort k pokrytí dezertů a semifredd, vyroben tak, aby zaručoval, že řez vašeho dezertu bude perfektní za všech okolností. Poskytuje hladký a kompaktní vzhled, podél řezané hranice barva zůstává jasná i při teplotách pod bodem mrazu. Neutrální Topgel Mirror Selection může být použit jako želatina za studena, zatímco pro všechny ostatní mirror gely se doporučuje, a to navzdory skutečnosti, že mohou být použity za studena, je ohřát v mikrovlnné troubě na teplotu 45-55 ° C a poté nalít je na studené zákusky a umístit jej do chladničky nebo šokeru na cca 5 minut.


    395 Kč
       
    Značka: Cesarin Záruka: 1 rok
  • mirror Novinka Tip Kód: CEMIAM
    Na dotaz

    Topgel Mirror Selection je višňový lesk na dort k pokrytí dezertů a semifredd, vyrobena tak aby zaručovala, že řez vašeho dezertu bude perfektní za všech okolností. Poskytuje hladký a kompaktní vzhled, podél řezané hranice a barva zůstává jasná i při teplotách pod bodem mrazu. Neutrální Topgel Mirror Selection může být použit jako želatina za studena, zatímco pro všechny ostatní mirror gely se doporučuje, a to navzdory skutečnosti, že mohou být použity za studena, je ohřát v mikrovlnné troubě na teplotu 45-55 ° C a poté nalít je na studené zákusky a umístit jej do chladničky nebo šokeru na cca 5 minut.


    487 Kč
    Značka: Cesarin Záruka: 1 rok

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.